top of page

de groene kamer

Voor lekkere en eerlijke boodschappen zit u goed bij De Groene Kamer. Wij zijn dè winkel in natuurvoeding voor Rhenen en omstreken. We hebben een ruim assortiment aan natuurvoedingsprodukten. Het is er bovendien gezellig en sfeervol met veel aandacht voor de klant. De produkten zijn van hoge kwaliteit en zoveel mogelijk fair.


Wij staan voor gezond en lekker eten en bieden produkten aan die op een milieuvriendelijke manier zijn gemaakt. Respect voor mens en dier horen daar vanzelfsprekend bij.


De Groene Kamer is een zelfstandige winkel, geen keten. We bepalen zelf waar we onze produkten inkopen. Dat doen we onder andere bij kleine lokale producenten zoals bij de zorgboerderij Hoge Born (verse groenten) en brood van Bakker Stroop, alle uit Wageningen.


Onze natuurlijke produkten hebben veel voordelen:
• Geen ongezonde E-nummers of ‘trucjes’ om de voeding of de waren 'op te pimpen'.
• De produktie ervan ontziet zoveel mogelijk mens, dier en aarde.
• Mensen met bijvoorbeeld allergieën, intoleranties, darm- of andere gezondheidproblemen, reageren doorgaans goed op deze ‘schone’ produkten.

• Goede etikettering en eerlijke productinformatie die je echt kunt vertrouwen.

We beschikken over uitgebreide kennis van de producten, we weten veel over de herkomst en de achtergronden ervan. Producten die we niet hebben kunnen vaak wèl besteld worden. We adviseren u graag.


U bent van harte welkom in onze winkel!

Ellen Appeldoorn

bottom of page